• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

WAAROM VAN OERLE SCHILDERSBEDRIJF?

Nuenen is slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. En als u een schildersbedrijf in Nuenen zoekt, dan kunt u net zo goed kiezen voor een schildersbedrijf uit Eindhoven! Wij werken al meer dan 15 jaar vol passie in dit vak en staan daarom ook garant voor de allerbeste service. Wij blijven het beste resultaat leveren omdat wij ons continu bijscholen in de nieuwste technieken en materialen. Alles gericht op het beste resultaat.

Schildersbedrijf Eindhoven, waarom Van Oerle Schilderbedrijf de beste keuze is.

Wij zijn een echt Eindhovens bedrijf en werken aan zowel kleine (particuliere) projecten als grote projecten voor bedrijven. Omdat Nuenen zo dicht in de buurt is bij Eindhoven denken we dat we ook voor u de beste keuze zijn!

Wat zijn de diensten van Van Oerle Schildersbedrijf ?

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, verenigingen, woningbouwverenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Onderstaand vindt u de diensten die wij bieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op met hét schildersbedrijf voor Nuenen!

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08

Erkende schilder Nuenen en omstreken

U zoekt een professioneel schildersbedrijf in Nuenen en omgeving? Dan bent u bij Van Oerle Schildersbedrijf op de goede plek. Wij zijn een erkend schildersbedrijf met veel ervaring. We bieden u altijd een aantal jaren garantie op het uitgevoerde schilderwerk. We zijn er ook voor onderhoud, stuken en bijvoorbeeld het behangen van uw wanden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust even contact met ons op.

Schildersbedrijf Nuenen en omstreken inhuren voor schilderen van buitenkant woning

U heeft een schilder in Nuenen nodig voor de buitenkant van uw huis? We staan graag voor u klaar. Uiteraard zijn wij er niet alleen voor particulieren. Ook wanneer u een bedrijf heeft in Nuenen en op zoek bent naar een deskundige schilder, zijn wij er voor u. De buitenkant van een pand krijgt het gehele jaar heel veel te verduren. Is het geen zonlicht, dan is het bijvoorbeeld wel sneeuw, kou of regen. Laat een professionele schilder het schilderwerk verzorgen en uw huis is de komende jaren weer uitstekend beschermd. Vooral het houtwerk vraagt om gedegen onderhoud. Natuurlijk doet goed schilderwerk ook veel met de uitstraling van een woning of kantoorpand. Bij Van Oerle Schildersbedrijf mag u vertrouwen op een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen materiaal van hoogstaande kwaliteit.

Schildersbedrijf in Nuenen is er voor u

Ons schildersbedrijf Nuenen en omgeving staat graag voor u klaar. Servicegerichtheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u graag een andere kleur aan de buitenkant van uw woning? Of is het beslist de bedoeling dat de kleuren precies hetzelfde blijven? Natuurlijk zijn wij er ook voor deskundig advies. Onze vakmensen blijven continue op de hoogte van nieuwe trends. U mag de kleuren helemaal zelf bepalen. Zorg goed voor het schilderwerk en verleng de levensduur van uw woning. Uiteindelijk bespaart u zo ook op de kosten.