Het vernieuwen van de stijl van je huis, kantoor of horecagelegenheid begint vaak met een ingeving.

Het avontuur naar het creëren van de perfecte sfeer begint vaak met een concept, een emotie. Je bladert door interieurmagazines, maakt moodboards op Pinterest en laat je inspireren door de kleuren en stijlen die je tegenkomt op social media, in restaurants of bij familie.

Wellicht fantaseer je over een warme tint als oker, die elke ruimte warm laat aanvoelen op het moment dat je er binnenstapt. Of je raakt geïntrigeerd door een donkergroene tint, die een eigentijdse look en feel aan je woning, restaurant of kantoor toevoegt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die bijzondere accentmuur die de ruimte direct een uniek karakter geeft.

Als schilder in Veldhoven vertalen we al 15 jaar de wensen van onze klanten met vakmanschap en passie.

Schilderwerk

Wij leveren binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. Dat wil zeggen dat het geleverde schilderwerk precies wordt afgeleverd zoals u dat met ons heeft besproken. Lees verder.

Spuitwerk

Met spuitwerk Eindhoven creëert u een strakke en professionele afwerking in uw woning. Spuitwerk is dan ook ideaal voor uw plafonds, houtwerk en wanden. Lees verder.

Houtrot reparatie

Heeft u last van houtrot? Dat is niet alleen vervelend, maar u wilt niet dat het gezonde hout verder wordt aangetast. Houtrot kan vele oorzaken hebben. Lees verder.

Waterschade/brandschade

Heeft u waterschade door een lekkage of een ander probleem in uw huis, dan is dat natuurlijk heel vervelend. Lees verder.

Marmer stuc

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe keuken en wilt u een keer wat anders als de standaard afwerking voor uw wanden met tegeltjes of stucwerk? Lees verder.

Stucwerk

Goed stucwerk of schilderwerk is een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft. Wij zorgen ervoor dat uw wanden en plafonds altijd zo worden afgewerkt dat u er de komende jaren geen omkijken naar heeft. Lees verder.

Waarom kiezen voor Van Oerle?

Erkend schildersbedrijf

Wij scoren een 9,7 via Google. Lees hier alle reviews.

24 uurs service

Je werkt overdag in je restaurant, horecagelegenheid of bedrijf. En je wilt dat onze werkzaamheden niet de groei van je bedrijf tegenhoudt.

Daarom is het bij ons ook mogelijk om schilder- en onderhoudswerkzaamheden in de avond en in de nacht uit te laten voeren.

Je verliest geen inkomsten en je kan je klanten zorgeloos blijven ontvangen.

Schilder Veldhoven: projecten die we in Veldhoven en omgeving hebben gerealiseerd

Voor binnen- tot buitenschilderwerken voor bestaande- en nieuwbouwwoningen in Veldhoven

Binnenschilderwerken

De transformatie van je binnenruimte begint vaak met een verlangen naar vernieuwing. Je bladert door woonmagazines, scrolt op social media en laat je inspireren door je omgeving.

Wens je een stoere industriële uitstraling die elke kamer karakter geeft of wil je strakke witte muren met één accentmuur als eye catcher?

Als schilder Veldhoven zetten we jouw dromen om in werkelijkheid. Al vijftien jaar lang vertalen wij interieurwensen met vakmanschap en passie naar strak geschilderde:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Deuren
  • Trappen

Want wie stapt er niet het liefst een woning, restaurant of kantoorruimte binnen met perfect geschilderde oppervlakken?

Laat ons je binnenruimte nieuw leven inblazen met onze hoogwaardige binnenschilderwerkzaamheden.

Wij staan klaar om je te assisteren met:

  • Spuitwerk
  • Schilderwerk
  • Marmer stucwerk
Schilder Veldhoven
Schildersbedrijf Veldhoven aan de slag met een klus in Veldhoven

Buitenschilderwerken

Wanneer de buitenkant van je woning of bedrijfspand toe is aan een nieuwe look kunnen we je ook helpen.

We kunnen je helpen met het opknappen van:

  • Houtrot
  • Waterschade
  • Brandschade

En uiteraard kunnen we ook alle spuit- en schilderwerken voor je uit handen nemen. Van het opnieuw schilderen van het houtwerk tot het schilderen van de complete buitenkant van je bedrijfspand of woning.

Weet je nog niet goed wat je wilt? Dan staan we je graag te woord om je te voorzien van advies.

Schildersbedrijf Veldhoven: mogen wij jouw woning of pand de look geven die het verdient?

Mogen we aan de slag met het schilderen van de binnen- of buitenkant van je woning of bedrijfspand?

En wil je graag een prijsindicatie ontvangen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan ➜

Voor vragen en advies kun je ons natuurlijk ook altijd mailen via info@vanoerleschildersbedrijf.nl of bellen naar 040 845 12 08