Het vernieuwen van de stijl van je huis, kantoor of horecagelegenheid begint vaak met een ingeving.

De zoektocht naar de ideale sfeer in je ruimte start meestal met een idee of een gevoel. Je doorzoekt interieurmagazines, stelt moodboards samen op Pinterest en zoekt inspiratie in de kleuren en stijlen die je ziet op social media. Of misschien heb je wel inspiratie gekregen van een bezoek aan een winkel of bij vrienden thuis.

Misschien droom je van een zachte pasteltint die direct een rustige sfeer creëert zodra je een ruimte binnenloopt. Of je wordt aangetrokken door een diepblauwe kleur, die een vleugje elegantie en diepte geeft aan je woning, eetgelegenheid of kantoorruimte.

Als schilder in Geldrop zetten wij ons al 15 jaar in om de dromen van onze klanten met professionaliteit en enthousiasme waar te maken.

Schilderwerk

Wij leveren binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. Dat wil zeggen dat het geleverde schilderwerk precies wordt afgeleverd zoals u dat met ons heeft besproken. Lees verder.

Spuitwerk

Met spuitwerk Eindhoven creëert u een strakke en professionele afwerking in uw woning. Spuitwerk is dan ook ideaal voor uw plafonds, houtwerk en wanden. Lees verder.

Houtrot reparatie

Heeft u last van houtrot? Dat is niet alleen vervelend, maar u wilt niet dat het gezonde hout verder wordt aangetast. Houtrot kan vele oorzaken hebben. Lees verder.

Waterschade/brandschade

Heeft u waterschade door een lekkage of een ander probleem in uw huis, dan is dat natuurlijk heel vervelend. Lees verder.

Marmer stuc

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe keuken en wilt u een keer wat anders als de standaard afwerking voor uw wanden met tegeltjes of stucwerk? Lees verder.

Stucwerk

Goed stucwerk of schilderwerk is een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft. Wij zorgen ervoor dat uw wanden en plafonds altijd zo worden afgewerkt dat u er de komende jaren geen omkijken naar heeft. Lees verder.

Waarom kiezen voor Van Oerle?

Erkend schildersbedrijf

Wij scoren een 9,7 via Google. Lees hier alle reviews.

24 uurs service

Je werkt overdag in je restaurant, horecazaak of bedrijf. Je wilt dat onze werkzaamheden je bedrijfsgroei niet belemmeren.

Daarom bieden wij ook schilder- en onderhoudswerkzaamheden aan in de avond en nacht.

Zo verlies je geen inkomsten en kun je je klanten ongestoord blijven ontvangen.

Dit zijn projecten die wel als schilder in Geldrop hebben uitgevoerd

We voeren binnen- en buitenschilderwerkzaamheden voor jaren 60 en nieuwbouwwoningen in Geldrop

Professionele binnenschilderwerken voor jouw ruimte

Het vernieuwen van je interieur start vaak met de behoefte aan verandering. Je zoekt inspiratie in woonmagazines, verkent social media en raakt geïnspireerd door de wereld om je heen.

Droom je van een robuuste industriële look die elke ruimte uniek maakt, of prefereer je gladde witte muren met een opvallende accentmuur als middelpunt?

Als jouw schilder in Geldrop realiseren we je dromen tot in perfectie. Al vijftien jaar brengen we de interieurvisies van onze klanten tot leven met ons vakmanschap en onze passie, door middel van vakkundig schilderwerk.

We kunnen je helpen met het schilderen van:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Deuren
  • Trappen

Want wie stapt er niet het liefst een woning, restaurant of kantoorruimte binnen met perfect geschilderde oppervlakken?

Laat ons je binnenruimte nieuw leven inblazen met onze hoogwaardige binnenschilderwerkzaamheden.

Wij staan klaar om je te assisteren met:

  • Spuitwerk;
  • schilderwerk;
  • marmer stucwerk.
schilder nederwetten aan het werk

schildersbedrijf Nederwetten aan de slag met een klus

Buitenschilderwerken om de buitenkant te transformeren

De buitenkant van je bedrijfspand of woning is toe aan nieuw schilderwerk. Misschien is het verf verkleurt of wil je de buitenkant een nieuwe look geven.

Naast het schilderen van de buitenkant van je pand of woning kunnen we je ook helpen met het opknappen van:

  • Houtrot
  • Waterschade
  • Brandschade

Vind je het lastig om te bepalen welke werkzaamheden jouw woning of pand nodig heeft? Dan staan we voor je klaar om je te adviseren.

Mag ons schildersbedrijf in Geldrop jouw woning, restaurant of kantoorpand de look geven die het verdient?

Mogen we aan de slag met het schilderen van de binnen- of buitenkant van je woning of bedrijfspand in Geldrop?

En wil je graag een prijsindicatie ontvangen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan ➜

Voor vragen en advies kun je ons natuurlijk ook altijd mailen via info@vanoerleschildersbedrijf.nl of bellen naar 040 845 12 08