• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

WAAROM VAN OERLE SCHILDERSBEDRIJF?

Waalre is slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. En als u een schildersbedrijf in Waalre zoekt, dan kunt u net zo goed kiezen voor een schildersbedrijf uit Eindhoven! Wij werken al meer dan 15 jaar vol passie in dit vak en staan daarom ook garant voor de allerbeste service. Wij blijven het beste resultaat leveren omdat wij ons continu bijscholen in de nieuwste technieken en materialen. Alles gericht op het beste resultaat.

Schildersbedrijf Waalre, waarom Van Oerle Schilderbedrijf de beste keuze is.

Wij zijn een echt Eindhovens bedrijf en werken aan zowel kleine (particuliere) projecten als grote projecten voor bedrijven. Omdat Waalre zo dicht in de buurt is bij Eindhoven denken we dat we ook voor u de beste keuze zijn!

Wat zijn de diensten van Van Oerle Schildersbedrijf ?

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, verenigingen, woningbouwverenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Onderstaand vindt u de diensten die wij bieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op met hét schildersbedrijf voor Waalre!

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08

Schilder Waalre en omstreken

Wanneer u zoekt naar een schildersbedrijf in Waalre, bent u bij Van Oerle Schildersbedrijf aan het juiste adres. Graag doen wij al het buiten- en binnenschilderwerk voor u. Het is tenslotte een hele klus om al het schilderwerk zelf uit te voeren. Gaat u binnenkort verhuizen en moet in het nieuwe huis alles geschilderd worden? Maak dan zeker gebruik van onze professionele diensten. Wij bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Schildersbedrijf Waalre met uitstekende servicegerichtheid

U wilt voor uw bedrijf of woning graag een schilder in Waalre die u volstrekt kunt vertrouwen? Dan zit u bij Van Oerle Schildersbedrijf helemaal goed. Wij zijn een erkende schilder en we hebben inmiddels 15 jaar ervaring met onder meer schilderen, stuken en behangen. Op het al werk dat wij voor u verrichten, geven we u een paar jaar garantie. Zoekt u voornamelijk een vakman voor het schilderen van de buitenkant van uw woning? Neem zeker contact met ons op. We kunnen ook met u meekijken of het onderhoud nu al nodig is of dat het eventueel nog even kan worden uitgesteld.

Wanneer huurt u schildersbedrijf in Waalre in?

Wanneer wilt u het liefst gebruik maken van de diensten van het schildersbedrijf Waalre en omgeving? Mensen vragen ons wel eens wat nu eigenlijk de beste periode is om buiten te schilderen. Normaal gesproken denken mensen dat dit de periode van circa april tot eind september is. Wanneer het buiten te koud is, kan dit nadelig zijn voor de verf. Toch kunt u het hele jaar een beroep doen op de buitenschilders van Van Oerle Schildersbedrijf. Onze materialen en onze verf zijn van zodanige kwaliteit dat wij ook in de winter het schilderwerk buiten voor u kunnen uitvoeren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. En als u het schilderwerk in de winter laat doen, kijk dan of u in aanmerking komt voor de speciale premie die er is voor de wintermaanden. Ons bedrijf doet daar namelijk aan mee.