• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

WAAROM VAN OERLE SCHILDERSBEDRIJF?

Veldhoven is slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. En als u een schildersbedrijf in Veldhoven zoekt, dan kunt u net zo goed kiezen voor een schildersbedrijf uit Eindhoven! Wij werken al meer dan 15 jaar vol passie in dit vak en staan daarom ook garant voor de allerbeste service. Wij blijven het beste resultaat leveren omdat wij ons continu bijscholen in de nieuwste technieken en materialen. Alles gericht op het beste resultaat.

Schildersbedrijf Veldhoven, waarom Van Oerle Schilderbedrijf de beste keuze is.

Wij zijn een echt Eindhovens bedrijf en werken aan zowel kleine (particuliere) projecten als grote projecten voor bedrijven. Omdat Valkenswaard zo dicht in de buurt is bij Eindhoven denken we dat we ook voor u de beste keuze zijn!

Wat zijn de diensten van Van Oerle Schildersbedrijf ?

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, verenigingen, woningbouwverenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Onderstaand vindt u de diensten die wij bieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op met hét schildersbedrijf voor Veldhoven!

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08

Schilder in Veldhoven nodig?

U zoekt naar een schildersbedrijf in Veldhoven en omgeving? U wilt het liefst dat de schilder werkt bij een erkend schildersbedrijf? Dan zit u bij Van Oerle Schildersbedrijf helemaal goed. Wij zijn een erkend, ervaren en betrouwbaar bedrijf. U vindt bij ons een uitstekende service en schilderwerk van zeer goede kwaliteit. Wij gebruiken alleen onze eigen materialen, omdat we zeker willen weten dat we op een goede manier ons werk kunnen doen. We zijn zowel traditioneel als vooruitstrevend. We blijven zeker op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Maak gebruik van vakteam bij schildersbedrijf Veldhoven en omstreken

Als u een schilder in Veldhoven zoekt, bent u van harte welkom bij Van Oerle Schildersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Eindhoven, maar ook in Veldhoven komen wij graag bij u langs. We werken alleen met ambachtslieden die weten waar ze mee bezig zijn. Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Kijk dan zeker even verder op onze website. Wij staan voor ons schilderwerk en bieden u dan ook 3 jaar garantie. Zowel particulieren als bedrijven zitten bij ons helemaal goed. Vraagt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan? Wij sturen hem u zo snel mogelijk toe. Wij bieden bedrijven een extra service. Het is ook mogelijk dat wij in de avond of zelfs ’s nachts bij u het schilderwerk komen doen. Zo ondervindt u er zo min mogelijk overlast van.

Vaste afspraken belangrijk bij schildersbedrijf in Veldhoven en omgeving

U wilt het liefst in zee met een schildersbedrijf Veldhoven dat zich houdt aan de gemaakte afspraken? Dan zit u bij Van Oerle Schildersbedrijf absoluut goed. Ook wij vinden dat erg belangrijk. We maken samen met u duidelijke afspraken om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen. Het is prettiger als we van beide kanten weten waar we aan toe zijn. Ook wat de prijs betreft maken we vaste afspraken. Wilt u ons spreken, bel ons of vul het contactformulier in. Het is ook mogelijk om onze terugbelservice in te schakelen. Wij laten dan snel van ons horen.