• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

WAAROM VAN OERLE SCHILDERSBEDRIJF?

Valkenswaard is slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. En als u een schildersbedrijf in Valkenswaard zoekt, dan kunt u net zo goed kiezen voor een schildersbedrijf uit Eindhoven! Wij werken al meer dan 15 jaar vol passie in dit vak en staan daarom ook garant voor de allerbeste service. Wij blijven het beste resultaat leveren omdat wij ons continu bijscholen in de nieuwste technieken en materialen. Alles gericht op het beste resultaat.

Schildersbedrijf Valkenswaard, waarom Van Oerle Schilderbedrijf de beste keuze is.

Wij zijn een echt Eindhovens bedrijf en werken aan zowel kleine (particuliere) projecten als grote projecten voor bedrijven. Omdat Valkenswaard zo dicht in de buurt is bij Eindhoven denken we dat we ook voor u de beste keuze zijn!

Wat zijn de diensten van Van Oerle Schildersbedrijf ?

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, verenigingen, woningbouwverenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Onderstaand vindt u de diensten die wij bieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op met hét schildersbedrijf voor Valkenswaard!

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08

U zoekt een ervaren schilder in Valkenswaard?

 Als u een schildersbedrijf in Valkenswaard zoekt dat veel ervaring heeft, dan moet u bij Van Oerle Schildersbedrijf zijn. 15 Jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart. We begonnen met alleen schilderen, maar inmiddels bieden wij veel meer diensten. Wij zijn zelf gevestigd in Eindhoven, maar ook in Valkenswaard komen wij graag langs voor het schilderwerk.

Erkend schildersbedrijf Valkenswaard en omgeving

Als u het belangrijk vindt dat de schilder in Valkenswaard en omstreken een erkende schilder is, dan zijn wij uw ideale partner. Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Bij ons is dat zeker het geval. U krijgt van ons 3 jaar garantie op het schilderwerk. We gebruiken alleen onze eigen materialen en we werken met echte vakmensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Schildersbedrijf in Valkenswaard voor onderhoud van schilderwerk binnen

Ons schildersbedrijf Valkenswaard is er voor zowel buiten als binnen. Meestal is het bij mensen wel bekend dat buiten het onderhoud erg belangrijk is. Toch is dit ook het geval bij het verfwerk binnen in huis. Is de verflaag niet goed meer, dan kan er vocht in de houten oppervlakken en in de wanden trekken. Dit is ideaal voor schimmels, maar niet goed voor de gezondheid. Wilt u graag dat we op korte termijn bij u langkomen? U heeft behoefte aan deskundig advies? Neem vandaag nog contact met ons op en we maken snel een afspraak.