• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

WAAROM VAN OERLE SCHILDERSBEDRIJF?

Geldrop is slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. En als u een schildersbedrijf in Geldrop zoekt, dan kunt u net zo goed kiezen voor een schildersbedrijf uit Eindhoven! Wij werken al meer dan 15 jaar vol passie in dit vak en staan daarom ook garant voor de allerbeste service. Wij blijven het beste resultaat leveren omdat wij ons continu bijscholen in de nieuwste technieken en materialen. Alles gericht op het beste resultaat.

Schildersbedrijf Eindhoven, waarom Van Oerle Schilderbedrijf de beste keuze is.

Wij zijn een echt Eindhovens bedrijf en werken aan zowel kleine (particuliere) projecten als grote projecten voor bedrijven. Omdat Geldrop zo dicht in de buurt is bij Eindhoven denken we dat we ook voor u de beste keuze zijn!

Wat zijn de diensten van Van Oerle Schildersbedrijf ?

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, verenigingen, woningbouwverenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Onderstaand vindt u de diensten die wij bieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op met hét schildersbedrijf voor Geldrop!

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08

U zoekt naar een schilder in Geldrop? Neem contact op met Van Oerle Schildersbedrijf

Als u zeker wilt weten dat het schildersbedrijf in Geldrop en omstreken perfect werk levert, dan moet u bij ons zijn. Kwaliteit staat bij Van Oerle Schildersbedrijf zeer hoog in het vaandel. Wij zijn er ook voor onder meer behangen en stuken. We begonnen 15 jaar geleden met schilderen, maar al snel hebben we onze diensten uitgebreid. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Goed en regelmatig onderhoud is onmisbaar voor uw woning. Uiteraard geldt dit ook voor monumentale panden, appartementen en kantoren.

Flexibel schildersbedrijf Geldrop en omstreken

U wilt samenwerken met een schilder in Geldrop en omgeving die flexibel is? Maak dan snel een afspraak met Van Oerle Schildersbedrijf. Als het gaat om flexibiliteit bieden wij bedrijven nog een extra service. Misschien heeft u een eigen restaurant en ziet u op tegen het schilderwerk? Hoe kunt u op een goede manier uw gasten ontvangen als de schilder de hele dag bezig is? Of wellicht heeft u een eigen kantoor en stelt u het schilderwerk steeds maar weer uit. Eigenlijk heeft u er geen tijd voor. U bent elke dag druk met het ontvangen van klanten en bezoekers. Maak dan gebruik van onze 24-uurssercive. Wij komen in dat geval in de avond of nacht bij u langs voor het schilderwerk. Zo heeft u geen last van ons en kunnen uw inkomsten ongestoord doorlopen. Wilt u hierover meer informatie? We beantwoorden graag al uw vragen.

Schildersbedrijf in Geldrop en omgeving

Contact opnemen met ons schildersbedrijf nabij Geldrop betekent een goede investering. Laat ons het stuc- of schilderwerk uitvoeren en u kunt weer jaren vooruit. Kwaliteit, precisie en een uitstekende afwerking zijn voor onze vakmannen geheel vanzelfsprekend. We bieden u dan ook met een gerust hart 3 jaar garantie op het werk dat wij voor u hebben uitgevoerd. Als u besluit om met ons in zee te gaan, dan maken we samen vaste en duidelijke afspraken. Zo weten we precies waar we aan toe zijn en wat we aan elkaar hebben.