• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

WAAROM VAN OERLE SCHILDERSBEDRIJF?

Best is slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven. En als u een schildersbedrijf in Best zoekt, dan kunt u net zo goed kiezen voor een schildersbedrijf uit Eindhoven! Wij werken al meer dan 15 jaar vol passie in dit vak en staan daarom ook garant voor de allerbeste service. Wij blijven het beste resultaat leveren omdat wij ons continu bijscholen in de nieuwste technieken en materialen. Alles gericht op het beste resultaat.

Schildersbedrijf Best, waarom Van Oerle Schilderbedrijf de beste keuze is.

Wij zijn een echt Eindhovens bedrijf en werken aan zowel kleine (particuliere) projecten als grote projecten voor bedrijven. Omdat Eindhoven zo dicht in de buurt is bij Best denken we dat we ook voor u de beste keuze zijn!

Wat zijn de diensten van Van Oerle Schildersbedrijf ?

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met onderhoudsschilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven, gemeenten, verenigingen, woningbouwverenigingen, aannemers, winkels en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Onderstaand vindt u de diensten die wij bieden:

Schilderwerk  ( buitenschilderwerk en binnenschilderwerk)

Waarom Van Oerle Schildersbedrijf uit Eindhoven ?

 Wij zijn vakbekwaam & betrouwbaar.

 Ook werkzaam na openingstijden voor bedrijven.

 Vele voordelen van de Betere Schilder.

 Jarenlange ervaring en ruime vakkennis.

 Passie voor het schildersvak! (wij willen eer van ons werk hebben)

 Ook in spoedvorm.

 Garantiecertificaat  (4 jaar binnen, 2 jaar buiten)

 Kwalitatief hoogwaardige materialen.

 Altijd vaste lage tarieven.

 Gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op met hét schildersbedrijf voor Best!

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op :  040 – 845 12 08

De erkende schilder uit Best en omgeving is er ook voor u

U zoekt naar een erkend schildersbedrijf in Best? Dan moet u bij Van Oerle Schildersbedrijf zijn. Wij zitten zelf niet in Best, maar in Eindhoven. We zijn een erkend bedrijf met veel ervaring. Precisie en vakmanschap zijn voor ons erg belangrijk. Uiteraard staan we graag voor u klaar als u schilderwerk heeft in Best.

Bedrijven en particulieren welkom bij schildersbedrijf Best en omstreken

U heeft een schilder in Best nodig voor een nieuwbouwwoning? Of wilt u in uw bestaande huis het verfwerk onderhouden? Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u als ondernemer een professionele schilder zoekt. Contact opnemen met Van Oerle Schildersbedrijf biedt u diverse voordelen. Allereerst rekenen wij scherpe tarieven en ontvangt u garantie op het schilderwerk. Daarnaast kunt u als ondernemer gebruik maken van onze 24-uur service. Wilt u hierover meer informatie? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte bij ons aan.

Schildersbedrijf in Best en omstreken is er ook voor advies

Ons schildersbedrijf Best is er uiteraard voor het schilderwerk. Toch is dat niet het enige dat wij u bieden. Wij zijn er ook voor deskundig advies. Wellicht twijfelt u over een bepaalde kleur van de verf. Wij denken graag met u mee. We blijven steeds op de hoogte van nieuwe trends. Zo heeft u straks een interieur dat er mag zijn. Daar zorgen wij graag voor.