• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Zoekt u naar een schildersbedrijf in Helmond Brandevoort omdat u uw woning wilt laten schilderen? U doet het schilderwerk liever niet zelf. Dat begrijpen wij van Van Oerle Schildersbedrijf volkomen. Een huis van binnen en van buiten schilderen kost u bijzonder veel tijd. Daarbij komt dat het niet gemakkelijk is om het schilderwerk op een professionele manier uit te voeren. Toch is dat wel belangrijk, omdat het schilderwerk alleen dan jarenlang goed blijft. Het inschakelen van een ervaren en deskundige schilder is daarom een uitstekende keus. Bij bent u precies op de goede plek. Wij zijn al 15 jaar lang de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om het schilderwerk binnen of buiten, wij staan altijd voor u klaar.

 

Schildersbedrijf Helmond Brandevoort inschakelen voor schilderwerk binnen

De schilder uit Helmond Brandevoort en omgeving verzorgt graag het schilderwerk binnen voor u. Is het de bedoeling dat de woonkamer een metamorfose ondergaat? Wilt u de kozijnen en binnendeuren laten schilderen? Wij zijn er overigens niet alleen voor het schilderwerk. Ook bijvoorbeeld het stuken en behangen kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakman. Heeft u advies nodig omtrent de kleur van de verf? Wij blijven steeds op de hoogte van nieuwe trends, dus kunnen u advies geven waar u echt iets aan heeft. Natuurlijk kiest u uiteindelijk helemaal zelf de kleur die u wenst. Wij geven 3 jaar garantie op het geleverde werk.

 

Schildersbedrijf in Helmond is er ook voor schilderwerk buiten

U wilt het schildersbedrijf Helmond Brandevoort en omgeving alleen inhuren voor het schilderen van de buitenkant van uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Van Oerle Schildersbedrijf. Wij voldoen graag aan al uw wensen. Wellicht vindt u het belangrijk dat wij gebruik maken van milieuvriendelijke verf. Als dat het geval is, vertel dat dan zeker tegen onze schilder. Wij verzekeren u ervan dat we in dat geval kiezen voor de milieuvriendelijke verf. Bij ons mag u vertrouwen op kwaliteit voor scherpe tarieven. Heeft u ook nagedacht over de zogenaamde winterschilderpremie? Wij komen dan in de wintermaanden bij u langs voor het schilderwerk. U wilt meer informatie? Neem zeker contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of ons meteen even bellen.