• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

U zoekt naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Sint-Oedenrode en omstreken? Neem dan contact op met Van Oerle Schildersbedrijf. Wij staan graag voor u klaar. We zijn zelf gevestigd in Eindhoven, maar overal in deze omgeving kunt u gebruik maken van onze diensten. We zijn er voor het schilderen van monumentale panden, scholen, kantoorpanden, appartementen en woningen. Ook uw huis is bij ons in goede handen. Heeft u ons nodig voor het schilderwerk of wilt u een aantal wanden laten behangen? Wij kunnen ook het stucwerk voor u uitvoeren. Voor meer informatie mag u altijd even contact met ons opnemen.

 

Schildersbedrijf Sint-Oedenrode voor schilderen van binnenkant woning

U heeft een schilder in Sint-Oedenrode nodig voor het schilderwerk van uw nieuwbouwwoning? Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring en zijn u graag van dienst. Het inschakelen van een vakman betekent dat u kiest voor kwaliteit. Wij zijn er niet alleen voor het verven. Natuurlijk mag u bij ons vertrouwen op professioneel advies. Gaat het om het schilderwerk zelf, dan zijn wij er voor het gehele proces. Dit geldt voor de voorbereidingen, maar zeker ook voor het opruimen van de rommel. Wat wilt u precies laten schilderen? Gaat het om de binnendeuren of alleen om de kozijnen? Wilt u alles laten schilderen? Graag maken wij een afspraak met u en laten we u weten wanneer wij bij u langs kunnen komen. Wellicht zoekt u een ervaren schilder omdat er sprake is van houtrot in uw kozijnen. Wij weten precies hoe we dit moeten herstellen.

 

Schildersbedrijf in Sint-Oedenrode inschakelen voor jaarlijks onderhoud

Ons schildersbedrijf Sint-Oedenrode en omstreken is er ook voor klanten die graag jaarlijks onderhoud laten uitvoeren. Op die manier weet u zeker dat het verfwerk continue in goede conditie is. Dit is niet wat u wilt? U laat de schilder alleen komen als het strikt noodzakelijk is? Dan is het soms nog lastig om te beslissen wat het criterium daarvoor is. Twijfelt u hierover, dan zijn wij er ook voor eerlijk en betrouwbaar advies. Is de verf vies of begint deze zelfs af te bladderen, dan is het duidelijk dat er een schilderbeurt nodig is. Meestal gaat het schilderwerk aan de binnenkant van een woning ongeveer 10 jaar mee.