• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEINSPÏREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Zoekt u voor uw huis naar schilderwerk in Eindhoven en omgeving? Wilt u deze klus het liefst uitbesteden? Dat is goed te begrijpen. Een woning schilderen kost u heel veel tijd. Daarbij komt dat het niet eenvoudig is om het schilderwerk op een goede manier uit te voeren. Toch is dat erg belangrijk, omdat het schilderwerk op die manier jaren langer mee gaat. Het zoeken van een professionele schilder is daarom een uitstekende keus. Bij bent u precies op de goede plek. Wij zijn al 15 jaar lang de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Huisschilder in Eindhoven is er voor zowel binnen- als buitenschilderwerk

Waarvoor heeft u de huisschilder in Eindhoven en omgeving nodig? Wilt u de muren in de woonkamer graag een ander kleurtje geven? Is het nodig om de kozijnen van de slaapkamers een nieuwe verflaag te geven? Of wilt u dat uw huis van buiten opnieuw in de verf wordt gezet? Wij zijn er voor zowel buiten- als binnenschilderwerk. U mag bij ons vertrouwen op een hoogstaande kwaliteit. Zou u binnen 3 jaar afbrokkelende verf of andere vreemde zaken signaleren, dan mag u terugvallen op de door ons gegeven garantie op het schilderwerk. Het is daarom een groot voordeel om te kiezen voor een erkende schilder. Wij werken alleen met echte vakmensen.

 

Huis schilderwerk Eindhoven en omgeving

U wilt graag dat de huisschilder in Eindhoven gebruik maakt van milieuvriendelijke verf? Geef dat zeker aan op het moment dat u een afspraak maakt met onze schilder. Wij verzekeren u ervan dat we in dat geval kiezen voor de milieuvriendelijke verf. Wanneer u het schilderwerk voor een aantrekkelijke prijs wilt laten uitvoeren, kies dan zeker voor Van Oerle Schildersbedrijf. Bij ons krijgt u kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het is mogelijk om nog goedkoper uit te zijn. Dat doet u door gebruik te maken van de winterschilderpremie. Wij komen dan in de wintermaanden bij u langs voor het schilderwerk. U wilt meer informatie? Neem zeker contact met ons op. Of vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan.