• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

Als u voor uw buitenschilderwerk in Eindhoven en omgeving een goede schilder zoekt, bent u bij Van Oerle Schildersbedrijf precies op de goede plek. Steeds meer mensen besteden het schilderen van de buitenkant van hun woning uit aan een vakman. Dat is goed te begrijpen. In de eerste plaats kost het u heel veel van uw kostbare tijd als u het zelf doet. Misschien moet u er zelfs vrij voor nemen. Of u besteedt er een aantal vakantiedagen aan. Daarnaast is het in de meeste gevallen best moeilijk om te zorgen voor schilderwerk van goede kwaliteit. Bij de vakmensen van Van Oerle Schildersbedrijf is kwaliteit absoluut gegarandeerd. We zijn er voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ook verenigingen van eigenaren zijn van harte welkom bij ons bedrijf. Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Buitenschilder in Eindhoven

Wat verwacht u van de buitenschilder in Eindhoven en omstreken? U vindt dat het verfwerk er niet fraai meer uitziet? Uw woning mag wel weer meer uitstraling verkrijgen? Het schilderen van de buitenkant is daarvoor zeker een goede oplossing. Toch is dat niet het enige grote voordeel van het inschakelen van de buitenschilder. Een belangrijk aspect van schilderen is ook de functie van beschermen. Door te kiezen voor een schilder die kwaliteit levert, beschermt u het hout tegen diverse slechte weersomstandigheden. Om die reden is het ook belangrijk om het schilderwerk niet te lang uit te stellen. Het is nodig om dit met een vaste frequentie te (laten) doen.

 

Wanneer neemt u contact op voor het buitenschilderwerk in Eindhoven?

Wanneer wilt u de buitenschilder in Eindhoven langs laten komen? Mensen vragen zich regelmatig af wat de beste periode is om buiten te schilderen. Normaal gesproken zeggen we dan dat dit de periode van april tot eind september is. Wanneer het buiten te koud is, kan dit nadelig zijn voor de verf. Toch kunt u het hele jaar een beroep doen op de buitenschilders van Van Oerle Schildersbedrijf. Onze materialen en onze verf zijn van zodanige kwaliteit dat wij ook in de winter het schilderwerk voor u kunnen verrichten. Wist u dat u dan zelfs kunt bekijken of u gebruik kunt maken van een premie? Dat scheelt toch weer mooi in de kosten. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.