• VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT
  VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

  Schildersbedrijf van Oerle is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 15 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
  MEER WETEN OVER ONS?

 • RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN
  RAAK GEÏNSPIREERD EN BEKIJK ONZE PROJECTEN

  Doe ideeën op en lees over de ervaringen van onze klanten op facebook. De meeste van onze klanten bevinden zich in Eindhoven en omgeving, wij zijn dan natuurlijk ook erg trots op de projecten wat we in deze stad hebben mogen realiseren. Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien wat wij al hebben gedaan.
  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

 • BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
  BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

  Wij zijn al langere tijd actief voor zowel bedrijven als particulieren in Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we dus ook hoe dan ook een oplossing te vinden voor al uw schilderwerk & renovatie werk. Als u speciale wensen heeft kunnen wij dat altijd bespreken, grote kans dat we er de perfecte oplossing voor hebben.
  NEEM CONTACT MET ONS OP

U wilt een binnenschilder in Eindhoven inschakelen? U doet het schilderwerk liever niet zelf? Als u een vakman van Van Oerle Schilderwerk inschakelt, dan heeft u gegarandeerd schilderwerk van uitstekende kwaliteit. Wij zijn een erkende schilder met veel ervaring. U ontvangt dan ook een aantal jaar garantie op het schilderwerk. Of het nu gaat om een bestaande of een nieuwbouwwoning, neem zeker contact met ons op. U kunt altijd even vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

 

Belang van binnen schilder Eindhoven

Waarom zou u een binnenschilder Eindhoven inschakelen? Als het om het buitenschilderwerk gaat is het meestal wel bekend dat dit belangrijk is. Maar binnen hebben we natuurlijk niet te maken met slechte weersomstandigheden. Toch is het niet om het even of u binnen nu wel of niet goed schildert. In de eerste plaats doet het schilderwerk veel met de uitstraling van een bepaalde ruimte. Loszittende verf en vochtplekken zijn bijzonder lelijk. Een verse verflaag op de kozijnen en/of deuren zorgt meteen voor een totaal andere sfeer in huis. Toch is ook het binnenschilderwerk belangrijk in het kader van bescherming. U heeft, wanneer u op een vakkundige wijze een verflaag laat aanbrengen, minder last van slijtage. Dit geldt voornamelijk voor trappen en kozijnen. Ook is er sprake van een bescherming tegen vocht. Als er een goede verflaag aanwezig is, trekt het vocht bijna niet in de wanden en houten oppervlakken van uw woning. Uiteindelijk is dit ook beter voor uw gezondheid.

 

Kosten van binnenschilder in Eindhoven

Wat betaalt u voor de binnen schilder in Eindhoven? Allereerst verzekeren we u ervan dat we bij Van Oerle Schildersbedrijf kiezen voor betaalbare prijzen. Om u exact een indicatie te geven is het nodig dat we precies weten wat u van ons verlangt. Wij werken altijd projectmatig. Neemt u contact met ons op? Dan maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. U zit dan nog nergens aan vast. Ook mag u ons bellen of een berichtje sturen. Wij kunnen u zeker ook even terugbellen.